Λίβερπουλ: Ανυπομονεί για τον τελικό της Κυριακής (27/2) ο Τσιμίκας

Ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τη ζωή του στην πόλη της Αγγλίας, την ομάδα και τον τελικό της Κυριακής (27/2) με αντίπαλο την Τσέλσι. 

Λίβερπουλ: Ανυπομονεί για τον τελικό της Κυριακής (27/2) ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο παίκτης της Λίβερπουλ που μίλησε στο match programme της πρόσφατης εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νόριτς, όπου είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, με ασίστ αλλά και ευκαιρίες ακόμη και να σκοράρει.

«Απολαμβάνω τη ζωή στην Αγγλία και απολαμβάνω τη ζωή ως παίκτης της Λίβερπουλ. Προφανώς η πρώτη χρονιά δεν ήταν όπως ήλπιζα και ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της μέχρι τώρα καριέρας μου στο ποδόσφαιρο. Τώρα η δεύτερη χρονιά πηγαίνει καλά και έχω βελτιωθεί πολύ ως παίκτης και ως άνθρωπος, νομίζω. Έχω μάθει πολλά. Έχω μάθει να δουλεύω πιο σκληρά και προφανώς στις θέσεις εδώ έχεις τους καλύτερους στον κόσμο.

Για μένα, αποτελεί μια πρόκληση ο Ρόμπερτσον και πρέπει να προσπαθώ για το καλύτερο. Μου δίνει μια επιπλέον ώθηση για να είμαι καλύτερος. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψεις σκληρά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Νομίζω ότι το έκανα όλη την ώρα που ήμουν εδώ και θα το κάνω για το υπόλοιπο της καριέρας μου στη Λίβερπουλ».

Για τον τελικό του Carabao Cup την ερχόμενη Κυριακή (27/2) με αντίπαλο την Τσέλσι είπε: Φυσικά, ανυπομονώ να πάω στο Γουέμπλεϊ. Όταν πρωτοήρθα στο Λίβερπουλ, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε η ομάδα ήταν το Community Shield εναντίον της Άρσεναλ στο Γουέμπλεϊ, οπότε για μένα αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πάντα και να κάνουμε ακριβώς αυτό που κάναμε στον τελευταίο γύρο κόντρα στην Άρσεναλ – να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ένα τρόπαιο.

Ένας από τους πρώτους μου στόχους όταν ήρθα εδώ ήταν να κερδίσω ένα τρόπαιο με αυτήν την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι μια καλή αρχή και μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε περισσότερα τρόπαια».