Ο Σεμέδο έπαιξε με την Πόρτο Β'

Την πρώτη του εμφάνιση με την Πόρτο έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αγωνίστηκε με την Β' ομάδα κόντρα στην Τσάβες.

Ο Σεμέδο έπαιξε με την Πόρτο Β'

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Πόρτο έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αγωνίστηκε με τη Β' ομάδα των "Δράκων". Ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν βασικός στο παιχνίδι με την Τσάβες για την 23η αγωνιστική της Segunda Liga.

Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει δοθεί δανεικός στην Πόρτο έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει την Τσάβες στο 0-0. Στον 27χρονο κεντρικό αμυντικό λείπει ρυθμός αφού δεν αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός πως θα έπαιζε με την Πόρτο Β' το είχε προαναγγείλει και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επισημαίνοντας πως είναι σημαντικό να πάρει παιχνίδια για να βρει ρυθμό.

«Είναι εκτός δράσης εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να παίξει. Δεν θα είναι στις επιλογές μας γιατί θα παίξει αύριο με την ομάδα Β’ απέναντι στην Τσάβες. Έχει χάσει μερικά κιλά, είναι στον σωστό δρόμο. Θα του δώσουμε χρόνο, ώστε όταν κληθεί να παίξει στην πρώτη ομάδα να είναι στο καλύτερο επίπεδο», είχε δηλώσει ο Κονσεϊσάο.

Ο Σεμέδο είχε παίξει για τελευταία φορά την 1η Δεκεμβρίου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό.