Χατ-τρικ ο Γιακουμάκης, ξέφυγε στην κορυφή η Σέλτικ (vid)

Η Σέλτικ με χατ-τρικ του Γιακουμάκη κέρδισε 3-2 τη Νταντί και ξέφυγε στο +3 στην κορυφή του πρωταθλήματος από τη δεύτερη Ρέιντζερς, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Χατ-τρικ ο Γιακουμάκης, ξέφυγε στην κορυφή η Σέλτικ (vid)

Σε προσωπικό σόου μετέτρεψε ο Γιώργος Γιακουμάκης την αναμέτρηση της Σέλτικ με αντίπαλο την Νταντί στο Πάρκχεντ για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ στο ματς και οδήγησε τους «Καθολικούς» στη νίκη με 3-2, με την οποία οι Κέλτες ξέφυγαν στο +3 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τη δεύτερη Ρέιντζερς.

Η Νταντί είχε ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι στο 26’ με τον Μάλεν, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γιακουμάκης και με τα γκολ του στο 34’ και το 38’ πέτυχε την ανατροπή για τη Σέλτικ (2-2). Η Νταντί ισοφάρισε στο 60’ με τον Σουίνι, αλλά στο 86’ ο Γιακουμάκης «ξαναχτύπησε» και έγραψε το 3-2 που χάρισε το τρίποντο στους Καθολικούς.

Νωρίτερα, η Ρέιντζερς είχε χάσει έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ στο «Ταναντάις Παρκ».

«Θα πάρουμε τον τίτλο», είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Έλληνας φορ και πρόσθεσε: «Φυσικά γνωρίζαμε το αποτέλεσμα της Ρέιντζερς και αυτό μας έδωσε έξτρα κίνητρο, αλλά ορισμένες φορές αυτό σου δίνει και παραπάνω πίεση. Δείξαμε ότι δουλέψαμε πιο σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και σε κάθε ματς γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ