Bundesliga: Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λειψία στο «μενού» της Κυριακής

Τρεις αναμετρήσεις των «μεγάλων» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (20/2) στην 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Bundesliga: Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λειψία στο «μενού» της Κυριακής

Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την παραμονή κορυφώνεται στην Bundesliga και το πρόγραμμα της Κυριακής (20/2) περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις των Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λειψίας.

Η Πρωταθλήτρια Μπάγερν φιλοξενεί στις 16:30 την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την βαριά ήττα με 4-2 από την Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και το 1-1 μεσοβδόμαδα με την Σάλτσπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι. Παρόλα αυτά βρίσκονται 9 βαθμούς πίσω από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή.

Η πιο δυνατή βάσει ονομάτων αναμέτρηση της ημέρας είναι εκείνη ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν ήττα-σοκ μεσοβδόμαδα από την Ρέιντζερς με 4-2 για το Europa League και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Χάτλερ βρίσκεται στην 13η θέση με 26 βαθμούς και χρειάζεται το τρίποντο προκειμένου να μείνει μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την αυλαία ρίχνει η αναμέτρηση της Χέρτα με την Λειψία στο Βερολίνο. Οι πρωτεουσιάνοι βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η νίκη αποτελεί μονόδρομο εάν θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή. Στον αντίποδα, οι «κόκκινοι ταύροι» έχουν την ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσουν στην 4η θέση η οποία οδηγεί στο επόμενο Champions League.