Παρί Σεν Ζερμέν: Οι όροι του Εμπαπέ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», να έχει θέσει όρους στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Δείτε τι ζητάει ο διεθνής άσος.

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι όροι του Εμπαπέ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του

Τελειωμό δεν έχει το «σίριαλ» με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού το καλοκαίρι, όταν θα έχει μείνει ελεύθερος από την Παρί, ωστόσο την ίδια στιγμή η γαλλική ομάδα συνεχίζει τις προσπάθειές της για να τον πείσει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτή την φορά, νέο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe» υποστηρίζει πως ο Εμπαπέ έχει θέσει κάποιος όρους προκειμένου να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Παριζιάνους και να «δέσει» το μέλλον του με την ομάδα.

Πρώτα απ’ όλα, ο διεθνής άσος ζητάει να υπάρχουν πιο αυστηροί κανόνες στο εσωτερικό της ομάδας όσον αφορά τις καθημερινές δραστηριότητες των παικτών και ιδίως για τα μεγάλα ονόματα του συλλόγου.

Παράλληλα, επιθυμεί να υπάρχει μεγάλη «αναφορά» σε αυτόν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αξιώνει να αγωνίζεται η Παρί με ένα στιλ παιχνιδιού που να του ταιριάζει και να έχει ο ίδιος προτεραιότητα έναντι άλλων ποδοσφαιριστών όσον αφορά τις εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι που κερδίζουν οι «πρωτευουσιάνοι» στις αναμετρήσεις τους.

Για το συμβόλαιό του, αν και δεν έχει θέσει «βέτο» για τη χρονική διάρκεια της νέας συνεργασίας του με τον σύλλογο, εν τούτοις θέλει σε δύο χρόνια (σ. 2023) να υπάρχει μία ειδική ρήτρα που να επιτρέπει σε άλλες ομάδες να μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του, όπως επίσης και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.