Σα: «Όταν ο Μαρινάκης και οπαδοί που σχεδόν έκλαιγαν ήρθαν στα αποδυτήρια»

Ο Ζοσέ Σα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε αγγλικό Μέσο και μίλησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία της Γουλβς.

Σα: «Όταν ο Μαρινάκης και οπαδοί που σχεδόν έκλαιγαν ήρθαν στα αποδυτήρια»

Ο Ζοσέ Σα είναι ο τερματοφύλακας που κλέβει την παράσταση στη φετινή Premier League. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ κάνει εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Γουλβς και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Daily Mail.

Κλήθηκε να αναφερθεί και στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ζοσέ Σα θυμήθηκε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ρέντη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

«Είναι καλός άνθρωπος και με βοήθησε πολύ. Όμως, μετά από τον αποκλεισμό από την Λαμία στο Κύπελλο, είχε έρθει στ' αποδυτήρια με 15 οπαδούς που είχαν κόκκινα μάτια και σχεδόν έκλαιγαν. Μας ζητούσαν να τιμήσουμε τη φανέλα και να δίνουμε περισσότερα στο γήπεδο.

Εδώ οι οπαδοί είναι πιο ήρεμοι και σε σέβονται περισσότερο. Αν και στον Ολυμπιακό ο κόσμος με αγαπούσε και με στήριζε, ακόμα κι όταν ήμουν σε κακή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Σα.

Ο πορτιέρε της Γουλβς τόνισε ακόμα ότι του αρέσει να αγωνίζεται και σε αυτή τη θέση προτιμάει να παίζει όταν αντίπαλοι του είναι φίλοι του. «Όταν παίζω με φίλους μου, δεν μου αρέσει να μπαίνω στο τέρμα. Παίζω επίθεση και θέλω να σκοράρω. Και φυσικά στην Παλμέιρας, την ομάδα της γενέτειράς μου, είχα παίξει δεξί μπακ όταν ήμουν πολύ μικρός.

Ο προπονητής μου, μια μέρα μου είχε ζητήσει να παίξω στο τέρμα γιατί δεν είχαμε γκολκίπερ. Δεν θυμάμαι και πολλά από το ματς γιατί ήμουν 10-11 ετών. Όμως, την επόμενη σεζόν είχαμε καλή ομάδα και πήραμε το πρωτάθλημα. Οι γονείς μου πάντοτε με στήριζαν αν και ως τερματοφύλακας έπρεπε να διαθέσεις περισσότερα χρήματα λόγω του ότι έπρεπε να παίρνεις γάντια, παπούτσια και όλα τα υπόλοιπα», είπε ο Σα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα του λέγοντας: «Ο πατέρας μου, μου έδωσε τα πάντα και μου είπε “μια μέρα θα μου το ανταποδώσεις”».

Όσον αφορά στη φετινή πορεία της Γουλβς είπε: «Είναι τρομερό το περιβάλλον στην ομάδα. Υπάρχουν και πολλοί Πορτογάλοι όπως ο Ρούμπεν, ο Ζοάο Μουτίνιο, ο Νέτο, είναι η οικογένειά μας. Είμαστε πραγματικά σαν αγέλη λύκων και είναι ένας από τους λόγους που πηγαίνουμε τόσο καλά. Αν κάνω ένα λάθος εγώ, οι φίλοι μου είναι εκεί για να με βοηθήσουν. Αν κάνουν εκείνοι λάθος, είμαι εγώ εκεί για να τους βοηθήσω. Φυσικά και μπορούμε να παίξουμε στο επόμενο Champions League.

Αν δεν φύγει κανείς από την ομάδα το καλοκαίρι και πάρουμε μερικούς καλούς παίκτες ακόμα, τότε θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή ασχολούνται μαζί μας γιατί στην Αγγλία πάντοτε αβαντάρουν το “Big Six” της βαθμολογίας. Δεν με νοιάζει αν θα παραμείνουμε στα φώτα των Media, ορισμένες φορές μου αρέσει να μην ασχολούνται μαζί μου. Όταν συμβαίνει όμως, είναι όμορφο γιατί καταλαβαίνεις ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου».