«Μύλος» στην Κύπρο: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Ανόρθωσης! (pics)

Μόλις το λεωφορείο με την αποστολή της ομάδας μπήκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λάρνακας δέχθηκε επίθεση με πέτρες που προκάλεσαν καταστροφές στα τζάμια του. Για «δολοφονική επίθεση» κάνει λόγο η διοίκηση της Ανόρθωσης. Στον... Ουάρντα ρίχνει τις ευθύνες ο ΑΠΟΕΛ

«Μύλος» στην Κύπρο: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Ανόρθωσης! (pics)

Η Ανόρθωση με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδούλοπουλο πανηγύρισε σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 στη Λευκωσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο η νίκη του Τιμούρ Κετσπάγια και των παικτών του επισκιάστηκε από την επίθεση, που δέχθηκε το πούλμαν των φιλοξενούμενων μετά την λήξη του ντέρμπι!

Πιο συγκεκριμένα η επίθεση έγινε μόλις το λεωφορείο μπήκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, με τις πέτρες να καταστρέφουν ορισμένα από τα τζάμια του οχήματος.

Ρεπορτάζ των κυπριακών ΜΜΕ κάνουν λόγο για τραυματίες, αλλά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι στην αποστολή της Ανόρθωσης είναι καλά στην υγεία τους.

Ποδοσφαιριστές της ομάδας μάλιστα, όπως ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Γκιόργκι Λόρια, κατέγραψαν τις ζημιές στο πούλμαν και τις ανέβασαν στο Instagram. Το κλαμπ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ντροπή» και «δολοφονική επίθεση»!

ΑΠΟΕΛ: «Ο Ουάρντα φταίει»!

Ο ΑΠΟΕΛ καταδίκασε άμεσα την επίθεση με δική του ανακοίνωση ρίχνοντας, ωστόσο και τα «βέλη» του στον Αμρ Ουάρντα για την προ λίγων ημερών συμπεριφορά του:

«Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο.

Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» που στον προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον.»