Η Ίντερ εγκαινίασε το Hall of Fame της με τέσσερις μύθους!

Οι «νερατζούρι» συμπληρώνουν φέτος 110 χρόνια ύπαρξης και αποφάσισαν να ιδρύσουν το δικό τους Hall of Fame. Ποιοί είναι οι πρώτοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που πέρασαν στην ιστορία ως «μύθοι»;

Η Ίντερ εγκαινίασε το Hall of Fame της με τέσσερις μύθους!

Χαβιέ Ζανέτι, Ρονάλντο (το φαινόμενο), Βάλτερ Τζένγκα και Λόταρ Ματέους. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο πολυσέλιδο βιβλίο της «στρογγυλής θεάς» ανήκουν από το Σάββατο 10/03/2018 στους παίκτες που τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο της Ίντερ.

Ο Μάσιμο Μοράτι που υπήρξε πρόεδρος της ομάδας για μια 20ετία παρέλαβε και αυτός βραβείο για την προσφορά του στο σύλλογο που υπηρέτησε, έχοντας αναλάβει μάλιστα τα ηνία από τον πατέρα του.

«Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν αλλά κυρίως τον μπαμπά μου Μάσιμο Μοράτι και όλη την οικογένειά του που με έφερε στην Ίντερ, όπου έγινα το φαινόμενο όπως με αποκαλούν.Ευχαριστώ επίσης τον Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα και την Pirelli. Ευχαριστώ επίσης στους ιντερίστι που έκλεψαν και χαμογέλασαν μαζί μου, και οι οποίοι υπέφεραν τη στιγμή του τραυματισμού μου. Εκείνη η περίοδος με έκανε δυνατό, ανακάλυψα μία δύναμη που δεν ήξερα ότι είχα», είπε ο Ρονάλντο γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού».

Ο Βάλτερ Τζένγκα που υπήρξε ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου, είπε: «Το όνειρό μου από μικρό παιδί ήταν να πηγαίνω στο γήπεδο και να παρακολουθώ την Ίντερ. Αυτό το βραβείο μου φέρνει ένα μοναδικό συναίσθημα».

Ο Χαβιέ Ζανέτι είναι ένας από τους πλέον εμβληματικούς αρχηγούς που γνώρισε ποτέ το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αμυντικός από την Αργεντινή διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας την οποία φόρεσε για 19 ολόκληρα χρόνια. «Όταν ήρθα εδώ ήμουν παντελώς άγνωστος, ένα μικρό παιδί. Η οικογένεια Μοράτι με «υιοθέτησε» και αμέσως ένιωσα ερωτεύτηκα το σύλλογο μας», είπε στις δηλώσεις του.

Τέλος, ο Λόταρ Ματέους επεσήμανε: «Η καριέρα μου είχε διάρκεια 20 χρόνων. Τα τέσσερα που πέρασα στην Ιταλία με την Ίντερ ήταν τα πιο συναισθηματικά»!