Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διάψευση Ντιν Χέντερσον περί σύλληψης, για επίθεση κατά της συντρόφου του

Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, διέψευσε ότι είναι ο παίκτης της Premier League που ανέφεραν Αγγλικά δημοσιεύματα ότι συνελήφθη για επίθεση, το 2019, κατά της συντρόφου του...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διάψευση Ντιν Χέντερσον περί σύλληψης, για επίθεση κατά της συντρόφου του

Να βάλει τα πράγματα στην θέση τους επιχείρησε ο Ντι Χέντερσον διαψεύδοντας πως ήταν ο ίδιος ο παίκτης που συνελήφθη για επίθεση στη σύντροφό του...

Μετά από δημοσίευμα («Sun») για κακοποιητική συμπεριφορά παίκτη της Premier League εις βάρος της συντρόφου του, το 2019 (καθώς και τα απειλητικά μηνύματα που κατήγγειλε η κοπέλα ότι της έστελνε ο δράστης...) και τον ντόρο που προκάλεσε, όπως κι η πληροφορία ότι εξαγόρασε την σιωπή της με πενταψήφιο ποσό λιρών, ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαθαίνοντας ότι «φωτογραφιζόταν» εκείνος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω ανάρτηση στο Instagram.

«Υπάρχουν κάποιοι θλιβεροί άνθρωποι στον κόσμο που έχουν συνδέσει το όνομά μου σε τέτοιες ακατάλληλες, βλαβερές και εντελώς ψευδείς ειδήσεις.

Έχω μια οικογένεια που έχει επηρεαστεί από αυτό και θα θέλω να βάλω τέλος στις φήμες κάτω και να προχωρήσω», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που ανήρτησε ο 24χρονος κίπερ των κόκκινων διαβόλων.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο Χέντερσον είχε αποκαλύψει πως ήταν σε σχέση και μάλιστα είχε μοιραστεί μέσω των social media φωτογραφίες του ίδιου και της συντρόφου του, με την πιο πρόσφατη κοινή φωτογραφία τους να είναι τον Δεκέμβριο του 2020, χωρίς πάντως να έχει αποκαλύψει το όνομά της και να παραμένει άγνωστο αν οι δυο τους είναι τώρα ζευγάρι.

Η υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του, τάραξε τον κόσμο της Premier League και γενικότερα του ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να δουν και άλλα αμαρτωλά μυστικά το φως της δημοσιότητς .