Ετοιμάζεται για ντεμπούτο με Πόρτο ο Σεμέδο

Έχασε τα περιττά κιλά ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Πόρτο στη θέση του τιμωρημένου Πέπε. 

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο με Πόρτο ο Σεμέδο

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Πόρτο αναμένεται να κάνει σύντομα ο Ρούμπεν Σεμέδο που πήγε στην πορτογαλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει χάσει τα περιττά κιλά με τα οποία είχε εντοπιστεί στις μετρήσεις όταν έγινε η μετακόμισή του και έτσι είναι διαθέσιμος για τα πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Οι «Δράκοι» παίζουν την Πέμπτη (17/2) για το Europa League με την Λάτσιο, αλλά ο Σεμέδο υπολογίζεται για τα προσεχή ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μπορεί και στο εκτός έδρας με την Μορεϊρένσε την ερχόμενη Κυριακή (20/2).

Ο Πέπε που είναι βασικός στόπερ αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είναι τιμωρημένος κι έτσι ο Σεμέδο υπολογίζεται για τη θέση του 39χρονου διεθνούς συμπαίκτη του, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία.

Η Πόρτο είναι έξι βαθμούς μπροστά από την Σπόρτινγκ και φαβορί για τον τίτλο, με τον Κονσεϊσάο να υπολογίζει τον Σεμέδο άμεσα για τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία το πρόγραμμα είναι εύκολο και μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα.