Ντεμπούτο με ήττα για τον Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Εθνικό Άχνας.

Ντεμπούτο με ήττα για τον Λοβέρα

Στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας αγωνίζεται ο Μάξι Λοβέρα με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τους "πράσινους" παίζοντας στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε για 29 λεπτά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα. Η Ομόνοια ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τον Εθνικό Άχνας κι έτσι το ντεμπούτο του δεν συνδυάστηκε με νίκη.

«Έζησα το πρώτο μου παιχνίδι πολύ καλά, αλλά δυστυχώς είμαι πικραμένος από το αποτέλεσμα. Μας άξιζε κάτι περισσότερο όμως είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου», είπε ο Μάξι Λοβέρα.

«Από την αρχή ένιωσα άνετα εδώ. Είναι μία δεμένη ομάδα και δυνατή. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο. Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να μας πιστεύουν. Αυτή η ομάδα δουλεύει για να δίνει ότι καλύτερο και με αυτό προχωράμε», ανέφερε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.