Φιλικό Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην...Μπανγκόγκ

Στην Άπω Ανατολή μεταφέρεται η αιώνια κόντρα Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίες αναμένεται να δώσουν φιλικά παιγνίδια μεταξύ τους και με την Κρίσταλ Πάλας σε Ταϊλάνδη και Σιγκαπούρη τον Ιούλιο.

Φιλικό Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην...Μπανγκόγκ

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την διοργάνωση φιλικής αναμέτρησης στην Άπω Ανατολή στο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη και την Σιγκαπούρη τον Ιούλιο ενώ εκτός από την Γιουνάιτεντ πρόκειται να αντιμετωπίσει και την Κρίσταλ Πάλας.

Το σπουδαίο ντέρμπι της Αγγλίας αναμένεται να διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου στην Μπανγκόγκ και το Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας στις 15 του ίδιου μήνα. Παράλληλα, οι Κόκκινοι αναμένεται να περάσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε προπονητικό κέντρο είτε της Γαλλίας είτε της Αυστρίας.

Οι δύο γίγαντες του Αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν βρεθεί πολλάκις αντιμέτωπες σε φιλικά προετοιμασίας ιδιαίτερα στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της πανδημίας δεν είχε επιτρέψει ανάλογες περιοδείες.

Υπενθυμίζουμε πως η έναρξη της Premier League για την σεζόν 2022/23 είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου.