Τσέλσι: Υποβάλλεται σε μαγνητική στον δεξιό αστράγαλο ο Μάουντ

Η Τσέλσι είναι από το βράδυ του Σαββάτου (13/2) Παγκόσμια Πρωταθλήτρια όμως ανησυχία έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του Μέισον Μάουντ ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις στον αστράγαλο.

Τσέλσι: Υποβάλλεται σε μαγνητική στον δεξιό αστράγαλο ο Μάουντ

Ο μέσος της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, θα υποβληθεί σε μαγνητική στον δεξιό αστράγαλο μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Μάουντ αναγκάστηκε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο στο 31ο λεπτό, έπειτα από σύγκρουση με παίκτη της Παλμέιρας και αντικαταστάθηκε από τον Κρίστιαν Πούλισικ.

Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε με πατερίτσες από το στάδιο Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ και εθεάθη με στο δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Τσέλσι μετά τη νίκη της με 2-1 στην παράταση.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης και Κόσμου, Τόμας Τούχελ, δήλωσε:

«Ο Μέισον τραυματίστηκε όταν τρέχοντας μαζί με τον Αζπί έπεσαν και οι δύο και ο αντίπαλός του έπεσε στον αστράγαλό του και τραυμάτισε άσχημα τους συνδέσμους του, οπότε πρέπει να δούμε. Ήρθε κατευθείαν σε μένα και είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, ήταν επώδυνο».

Ο επιθετικός της Τσέλσι, Κάι Χάβερτς, ο οποίος σημείωσε και το γκολ της νίκης στον τελικό του Champions League, ευστόχησε σε πέναλτι στο 117ο λεπτό για να σφραγίσει μια ιστορική νίκη. Η ομάδα του δυτικού Λονδίνου έχει πλέον κερδίσει κάθε πιθανό τρόπαιο υπό τον ιδιοκτήτη Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Αυτό είναι το τρίτο τρόπαιο του Τούχελ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Λονδίνο, έχοντας κερδίσει το Champions League, το UEFA Super Cup και τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Τσέλσι, μόλις στην δεύτερη παρουσία της στον τελικό, έγινε η τρίτη αγγλική ομάδα που στέφεται πρωταθλήτρια της διοργάνωσης μετά την επιτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ το 2008 και το 2019 αντίστοιχα.