Ζουμά: Το ίδρυμα για την καλή διαβίωση των ζώων διέψευσε πως θα του παραδώσει εκπαιδευτικά μαθήματα

Το RSPCA διέψευσε πως ο Κουρτ Ζουμά θα παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την καλή διαβίωση των ζώων διαψεύδοντας τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Ζουμά: Το ίδρυμα για την καλή διαβίωση των ζώων διέψευσε πως θα του παραδώσει εκπαιδευτικά μαθήματα

Το RSPCA, αρμόδιο ίδρυμα για την καλή διαβίωση των ζώων στην Αγγλία ,διέψευσε τον Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος διατείνετο πως ο Κουρτ Ζουμά θα παρακολουθήσει μία σειρά από μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς στα ζώα έπειτα από το κακοποιητικό video που ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Κουρτ Ζουμά βρίσκεται αντιμέτωπος τόσο με την Adidas, η οποία απέσυρε την χορηγία της, όσο και με την Γουέστ Χαμ, η οποία του επέβαλε το υψηλότερο δυνατό πρόστιμο.

Εντούτοις, ο αγγλικός σύλλογος τον υπολογίζει κανονικά. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μόγες δήλωσε πως ο Ζουμά θα δεχθεί βοήθεια και θα παρακολουθήσει μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς προς τα ζώα από το RSPCA.

Το ίδρυμα όμως, με δήλωση εκπροσώπου του το Σάββατο (12/2) ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουν γίνει σχέδια για την ανάληψη μαθημάτων καλής μεταχείρισης των ζώων. Το RSPCA δεν έχει προσφέρει (μαθήματα), ούτε αποδέχεται κάποια δωρεά».