Λεγανές: Παίκτης του μήνα ο Ραντζέλοβιτς (vid)

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Λεγανές για τον μήνα Ιανουάριο

Λεγανές: Παίκτης του μήνα ο Ραντζέλοβιτς (vid)

Ο Σέρβος εξτρέμ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του περασμένου μήνα στη Λεγανές, έχοντας σκοράρει δύο φορές ενώ είχε και μία ασίστ.

Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει 27 εμφανίσεις με πέντε γκολ και τρεις ασίστ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα με τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Segunda Division!

Πριν από έναν μήνα περίπου, είχε δώσει συνέντευξή στην Ισπανία.

Για τη Λεγανές: «Στη Λεγανές αισθάνομαι πολύ άνετα. Είναι μια χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λεγανές είμαι χαρούμενος και πλέον τώρα που παίζω και πραγματοποιώ και καλές εμφανίσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορώ να τα πάω καλύτερα, πολύ καλύτερα. Αλλά πάω βήμα, βήμα…»

Για το αν περίμενε ότι θα αποδώσει τόσο καλά: «Από τον δανεισμό στον Ολυμπιακό περίμενα να παίξω. Επειδή ήρθα στη Λεγανές για να παίξω, δεν ήξερα αν θα αποδώσω καλύτερα ή χειρότερα. Η αλήθεια είναι ότι προσαρμόστηκα γρήγορα αλλά αυτό είναι κάτι που συνέβη με εμένα και στον Ολυμπιακό. Και εκεί στην Αθήνα το έκανα μέσα σε λίγες βδομάδες. Έτσι είναι η προσωπικότητα μου. Ίσως επειδή μου αρέσει να είμαι πάντα αισιόδοξος και μου αρέσει να είμαι με τους συμπαίκτες μου. Αν και δεν μιλάω καλά ισπανικά, μου αρέσει να είμαι μαζί τους».

Για το αν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να μείνει μετά τον δανεισμό του στη Λεγανές: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στη Λεγανές. Θέλω να παλέψω για τη Λεγανές. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Δεν είναι στο χέρι μου. Δεν είναι δική μου απόφαση».

Για το αν ήθελε να μείνει ακόμη και στη Segunda Division: «Φυσικά, γιατί όχι; Αλλά μέσα σε όλα ο Ολυμπιακός έχει πολλά να πει. Είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος όλου αυτού και δεν θέλω να φανεί πως δεν σέβομαι. Αλλά δεν θα με πείραζε επειδή η Λεγανές είναι εξαιρετικό κλαμπ, οι άνθρωποι μου συμπεριφέρονται άψογα και μου αρέσει η Ισπανία».

Για το ότι δεν έχει θέμα να παίζει στη Segunda Division, την ώρα που ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παίζει στο Champions League σχεδόν κάθε χρόνο. Αλλα την τελευταία σεζόν ήταν δύσκολα για εμένα και έπρεπε να πάω κάπου αλλού να παίξω. Και φυσικά όταν ήμουν μικρός είχα όνειρο να παίξω στην Αγγλία ή την Ισπανία. Και όταν με πήραν από την Λεγανές, δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είπα στον μάνατζερ μου ότι θα ήθελα να παίξω για τη Λεγανές. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά φτιάξτο να γίνει».