Άγιαξ: «Πεντάστερη» πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Άγιαξ συνέτριψε την Φίτεσε με 5-0 στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας φθάνοντας τις 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε τέρματα 33-1!

Άγιαξ: «Πεντάστερη» πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Άγιαξ συνεχίζει να προελαύνει στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο διασύροντας με 5-0 την Φίτεσε εντός έδρας σφραγίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 17' ο 21χρονος Βραζιλιάνος Αντονί με τον Σεμπαστιάν Αγέρ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δύο τέρματα στο 30' και το 46' φθάνοντας τα 25 συνολικά την φετινή σεζόν! Ο αρχηγός Ντούσαν Τάντις έγραψε το 4-0 στο 51', με τον Αντονί να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ του Άγιαξ και δεύτερο προσωπικό του στο 61'.

Ο Αίαντας περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση της Πέμπτης (10/2) ανάμεσα σε Ναϊμέγκεν και Γκόου Αχέντ Ίγκλς. Θέση στα ημιτελικά έχουν λάβει επίσης η ΑΖ Αλκμάαρ και η ΠΣΒ Αϊντχόφεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγιαξ τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με 8 συνεχόμενες νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με 33 γκολ υπέρ και 1 γκολ κατά!