Δύο γκολ ο Χασάν, αλλά αποκλείστηκε από Μορ, Ντουρμάζ!

Ματσάρα με έντονο χρώμα Ολυμπιακού στο Κύπελλο Τουρκίας. Η Φατίχ νίκησε με «χρυσό» γκολ του Εμρέ Μορ 5-4 την Κόνιασπορ στην παράταση. Δύο γκολ στο εικοσάλεπτο ο Χασάν, αποχώρησε τραυματίας! 

Δύο γκολ ο Χασάν, αλλά αποκλείστηκε από Μορ, Ντουρμάζ!

Τρομερό παιχνίδι για το Κύπελλο Τουρκίας με έντονο χρώμα Ολυμπιακού! Η Φατίχ νίκησε της Κόνιασπορ με 5-4 στην παράταση με «χρυσό» γκολ του πρώην «ερυθρόλευκου» Εμρέ Μορ στο 101', ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κάνει και την ασίστ για την ισοφάριση της ομάδας του σε 3-3, έχοντας μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα!

Το ματς είχε εντυπωσιακή εξέλιξη, με την Φατίχ να προηγείται, αλλά τον Αχμέντ Χασάν που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κόνιαπσορ να βάζει δύο γκολ (το δεύτερο στο 21' με πέναλτι) και να ανατρέπει την κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα έχοντας στην ενδεκάδα τους και έναν ακόμη παλιό παίκτη του Ολυμπιακού, τον Τζίμι Ντουρμάζ! Ο Σουηδός έγινε αλλαγή, όπως και ο Χασάν για την Κόνιασπορ στο 59' καθώς αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού. Κι αμέσως μετά έγινε το 2-3!

Ο Εμρέ Μορ, όμως, έκανε άνω κάτω το παιχνίδι, από μπαλιά του έγινε το 3-3, η Φατίχ πέρασε μπροστά με 4-3, η Κόνιασπορ ισοφάρισε σε 4-4 λίγο πριν από τέλος και στην παράταση ο Μορ (που πήγε πρόσφατα στην Φατίχ) έβαλε το πέμπτο και καθοριστικό γκολ για τη νέα ομάδα του! Και μάλιστα στο 108' πήρε και κίτρινη κάρτα.

Ο Χασάν έχει σημειώσει έξι γκολ με την Κόνιασπορ στα τελευταία παιχνίδια της για πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας προσαρμοστεί στην τουρκική ομάδα που διεκδικεί με πολλές πιθανότητες το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.