Μπαρτσελόνα: Παραίτηση για προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους του διευθύνοντα συμβούλου Ρεβερτέρ

Ο διευθύνων συμβούλος της Μπαρτσελόνα, Φεράν Ρεβερτέρ, υπέβαλλε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους

Μπαρτσελόνα: Παραίτηση για προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους του διευθύνοντα συμβούλου Ρεβερτέρ

Ούτε η νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης που έφερε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της La Liga (η οποία οδηγεί στο επόμενο Champions League) μετά από πολλές αγωνιστικές στάθηκε δυνατή να φέρει την ηρεμία στις τάξεις του Καταλανικού συλλόγου.

Ο οποίος είχε μια απώλεια σε διοικητικό επίπεδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος (κι από τους στενότερους συνεργάτες του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα), Φεράν Ρεβέρτερ, ενημέρωσε τον διοικητικό ηγέτη των «μπλαουγκράνα» για την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους

Ο Ρεβερτέρ που ανέλαβε τον αξίωμα στη διοίκηση της Μπάρτσα τον περασμένο Ιούλιο είχε ενεργή συμμετοχή στην καταγραφή κι απομείωση του χρέους του συλλόγου και στη μείωση του (πανάκριβου) μισθολογίου του υπάρχοντος ρόστερ.

Η παραίτηση θα τεθεί σε ισχύ μόλις διοριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος.

«Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έφυγα από τη Γερμανία για να επιστρέψω στη Βαρκελώνη για οικογενειακούς λόγους, και λίγο μετά αποδέχτηκα την πρόταση που δέχθηκα από τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα για να γίνω διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου.

Προσωπικά έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αλλά τώρα θέλω να επικεντρωθώ στον λόγο για τον οποίο επέστρεψα στη Βαρκελώνη, που είναι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε προσωπικά και οικογενειακά σχέδια», ανέφερε στην σχετική δήλωσή του.