Γιουβέντους: «Νοκ-άουτ» ο Κιελίνι-κίνδυνος να χάσει το πρώτο ματς με την Βιγιαρεάλ

Νέο πλήγμα στην Γιουβέντους αφού ο Τζιόρτζιο Κιελίνι θα μείνει εκτός τουλάχιστον για τα επόμενα δύο παιγνίδια. Υπάρχει ενδεχόμενο να χάσει το πρώτο ματς για την φάση των "16" του Champions League με την Βιγιαρεάλ.

Γιουβέντους: «Νοκ-άουτ» ο Κιελίνι-κίνδυνος να χάσει το πρώτο ματς με την Βιγιαρεάλ

Άσχημα τα «μαντάτα» για την Γιουβέντους αφού ο Τζιόρτζιο Κιελίνι θα υποβληθεί την Τρίτη(8/2) σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος στην γάμπα το οποίο αντιμετωπίζει.

Δεδομένα ο αρχηγός της «Βέκια Σενιόρα» θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Πέμπτης(10/2) με την Σασουόλο για το Κύπελλο και αυτήν της Κυριακής (13/2) απέναντι στην Αταλάντα.

Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 37χρονος Ιταλός θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς με τους «μπιανκονέρι» να ανησυχούν πως ο Κιελίνι ενδέχεται να απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Από την άλλη, ο Μπονούτσι προπονείται κανονικά με την ομάδα και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Ζακαρία με την σειρά του προπονήθηκε και αυτός κανονικά παρά το μικρό χτύπημα που δέχτηκε στο ντεμπούτο του με την Ελλάς Βερόνα και ο Άλεξ Σάντρο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από αρνητικό τεστ κορονοϊού.

Τέλος, ο Μπερναντέρσκι δεν βρίσκεται στην διάθεση του Μαξ Αλέγκρι και συνεχίζει να προπονείται μόνος του.