Πόρτο: Ξεκίνησε δίαιτα ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει ξεκινήσει δίαιτα στην Πόρτο για να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να τεθεί στη διάθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Πόρτο: Ξεκίνησε δίαιτα ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήθελε σαν… τρελός να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο, όμως, είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που έχει μείνει εκτός δράσης. Ο Πορτογάλος αμυντικός τους τελευταίους μήνες έχει παίξει μόνο στο ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η μεταγραφή του στην Πόρτο πραγματοποιήθηκε, αλλά το θέμα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να τεθεί στη διάθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Εκτός ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός ο Σεμέδο έφτασε στην Πόρτο και με παραπανίσια κιλά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία ο Σεμέδο ξεκίνησε δίαιτα προκειμένου να χάσει τα πέντε παραπανίσια κιλά και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει δίαιτα προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο Κονσεϊσάο και να μπορέσει να παίξει στα παιχνίδια της Πόρτο.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό στους "Δράκους", ενώ έχει μπει και οψιόν αγοράς.