Πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο National Women’s Soccer League η κόρη του Ντένις Ρόντμαν!

Η Τρίνιτι Ρόντμαν, κόρη του παλαίμαχου αστέρα του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ!

Πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο National Women’s Soccer League η κόρη του Ντένις Ρόντμαν!

Ο λαός λέει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση του Ντένις Ρόντμαν ισχύει στο 100%. Ο παλαίμαχος και ιδιόρρυθμος άσος του ΝΒΑ καμαρώνει την κόρη του ως παίκτρια ποδοσφαίρου!

Η Τρίνιτι Ρόντμαν έχει εντυπωσιάσει στα 19 της με τις ποδοσφαιρικές της αρετές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και σύμφωνα με την «Washington Post» υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Washington Spirit. Ένα συμβόλαιο αξίας 1,54 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Τρίνιτι Ρόντμαν έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο National Women’s Soccer League, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα, προτού υπογράψει στην Washington Spirit είπε «όχι» σε προτάσεις που ήρθαν από την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τον πατέρα της Ντένις είχαν και έχουν μία περίεργη σχέση. Η Τρίνιτι δεν είχε κρύψει ότι δεν ήταν κοντά της στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής της ως παιδί.

Το γεγονός ότι εμφανίστηκε στις εξέδρες για να την παρακολουθήσει, ήταν κάτι που της συγκίνησε.

«Ήταν ένα σοκ και ήμουν ευγνώμων που τον είχα στα τελευταία μου παιχνίδια, γιατί δεν είχε παραστεί σε πολλούς από τους αγώνες μου στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος θα λέει πάντα ότι είμαι η κόρη του Ντένις Ρόντμαν και ειδικά όσοι δεν γνωρίζουν από γυναικείο ποδόσφαιρο. Κουβαλάω ένα βαρύ όνομα, αλλά δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Είμαι νέα, είμαι γυναίκα και είμαι στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Τι άλλο να ζητήσω;».