Ριβάλντο: Με ...Φαν Χάαλ και Μπαρτσελόνα οι ευχές του Ριβάλντο στον Ζιοβάνι για τα 50α του γενέθλια!

Ο Ριβάλντο ευχήθηκε στον συμπατριώτη, καλό φίλο και πρώην συμπαίκτη του (σε Εθνική, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό) Ζιοβάνι για τα 50α του γενέθλια με μια ανάρτηση του στο Instagram με αναφορές στην εποχή που οι δύο τους αγωνίζονταν στην Βαρκελώνη και στον ...Λουίς Φαν Χάαλ!

Ριβάλντο: Με ...Φαν Χάαλ και Μπαρτσελόνα οι ευχές του Ριβάλντο στον Ζιοβάνι για τα 50α του γενέθλια!

Ανάρτηση αφιερωμένη στον Ζιοβάνι για τα 50ά γενέθλιά του έκανε ο Ριβάλντο, στο Instagram συνοδεύοντας την με μια φωτογραφία από την εποχή που αγωνίζονταν μαζί στην Μπαρτσελόνα

Ριβάλντο και Ζιοβάνι υπήρξαν συμπαίκτες σε Eθνική Βραζιλίας, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό (όπου στέφθηκαν νταμπλούχοι τη σεζόν 2004-2005) διατηρώντας μια αγαστή σχέση ακόμα κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον καιρό που μάγευαν στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο «Ρίμπο» θυμήθηκε τον φίλο του σε αυτήν τη σημαδιακή μέρα, αφού ο «μάγος» γεννήθηκε σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, πριν από ακριβώς 50 χρόνια!

Μάλιστα, ο Ριβάλντο ανήρτησε μία ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία πανηγυρίζει γκολ που έχει σημειώσει, αλλά φοράει φανέλα των «μπλαουγκράνα» με το όνομα του Ζιοβάνι στην πλάτη και δείχνει χαρακτηριστικά το όνομα του!

"Συγχαρητήρια σπουδαίε φίλε μου, Ζιοβάνι, ένα από τα καλύτερα νο10 που είχα την ευτυχία να παίξω μαζί. Είθε ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί τη ζωή σου περισσότερο κάθε μέρα», έγραψε ο Ριβάλντο.

Ο Ζιοβάνι απάντησε και φυσικά δεν έλειψε να κάνει νύξη στον Λουίς φαν Χάαλ, τον προπονητή που ουσιαστικά του στέρησε την επιμήκυνση της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα και που αργότερα ήρθε σε ρήξη και με τον συμπατριώτη του...

«Αμφιλεγόμενη φωτογραφία, ο προπονητής θα ήταν εξαγριωμένος. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου και όλους. Εκτιμώ την αφοσίωσή σας. Αμήν»

Υπενθυμίζεται ότι την φανέλα ο Ριβάλντο την φορούσε μέσα από τη δική του στηρίζοντας τον φίλο του που είχε εκπαραθυρωθεί από την 11αδα των Καταλανών από τον Ολλανδό τεχνικό...