Ο Χάσι τα ρίχνει στους διαδόχους του για την αποτυχία του Οφόε στον Ολυμπιακό

O Μπέσνικ Χάσι εμφανίστηκε απρόσκλητος μάρτυρας υπεράσπισης του Οτζίτζα Οφόε καταφερόμενος κατά των διαδόχων του στον Ολυμπιακό.

Ο Χάσι τα ρίχνει στους διαδόχους του για την αποτυχία του Οφόε στον Ολυμπιακό

Μιλώντας στο "Sportmagazine" ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού (και νυν της Αλ Ραέντ στη Σαουδική Αραβία) αναφέρθηκε στον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε τον οποίο είχε παίκτη σε Λέγκια κι Ολυμπιακό.

«Στη Λέγκια έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Θα μπορούσε να πάει σε πολλές ομάδες, αλλά πήγε στον Ολυμπιακό επειδή ήμουν εγώ προπονητής. Ήθελε να παίξει στο Champions League και να έχει ελπίδες για την εθνική ομάδα» είπε ο Χάσι.

Και συνέχισε: «Στην αρχή όλοι ήταν ευχαριστημένοι, αλλά μετά την αποχώρησή μου υπήρξε αστάθεια και αυτοί που ήρθαν δεν του έδειξαν την ίδια εμπιστοσύνη. Ο χαρακτήρας του είναι κάποιες φορές εκρηκτικός, είναι από αυτούς που θα το πουν όταν δεν είναι καλά».

Ο Οφόε όπως είναι γνωστό πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για τη Γάνδη. Ο Χάσι εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του 29χρονου Βέλγου μέσου.

«Στη Γάνδη είναι σε οικογενειακό περιβάλλον. Αναμφίβολα, θα μπορούσε να πάει σε χώρες που θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα, αλλά διάλεξε τη σταθερότητα. Βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Έγινε πατέρας κι αυτό τον ωφέλησε. Του δίνει σταθερότητα. Είναι ήρεμος κι έχει αυτοπεποίθηση. Τα χρόνια που θα έλθουν, θα είναι πολύ ποιοτικά» τόνισε.