Ομπαμεγιάνγκ: «Το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν με τον Αρτέτα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ρωτήθηκε γιατί έφυγε από την Άρσεναλ στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του και μίλησε για τη σχέση του με τον Μικέλ Αρτέτα

Ομπαμεγιάνγκ: «Το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν με τον Αρτέτα»

O Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ υποστήριξε ότι στην Άρσεναλ πλέον δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τον Μικέλ Αρτέτα εξηγώντας το γιατί αποχώρησε από τους Λονδρέζους.

Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το 2023, όταν και θα γίνει νέα συζήτηση για την συνέχιση ή όχι της συνεργασίας των δύο πλευρών έως και το 2025.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (3/2) παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, στην οποία μετακινήθηκε ως ελεύθερος από τους «κανονιέρηδες» που αποφάσισαν να... παραιτηθούν από κάθε απαίτηση για την παραχώρησή του.

Ρωτήθηκε για το τι μπορεί να συνέβη με τον λονδρέζικο σύλλογο και ο Γκαμπονέζος επιθετικός αρκέστηκε να πει: «Οι τελευταίοι μήνες της θητείας μου εκεί ήταν πολύ περίεργοι, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Από τη δική μου πλευρά ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό ή να προκαλέσω κάτι άσχημο. Το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν με τον Αρτέτα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Απλά αναφέρω ότι πλέον δεν ήμουν χαρούμενος».