Θρίαμβος της Σέλτικ στο ντέρμπι, διέλυσε 3-0 τη Ρέιντζερς και πάτησε κορυφή (highlights)

Η Σέλτικ «πάτησε» με το ευρύ 3-0 τη Ρέιντζερς στο Πάρκχεντ στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Σκωτίας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Θρίαμβος της Σέλτικ στο ντέρμπι, διέλυσε 3-0 τη Ρέιντζερς και πάτησε κορυφή (highlights)

Η Σέλτικ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Σκωτίας με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, που έκλεισε την «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι «Καθολικοί», πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο Πάρκχεντ, «πάτησαν» με το εμφατικό 3-0 τους Διαμαρτυρόμενους και με το τρίποντο αυτό σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας δεύτερους τους πρωταθλητές με έναν πόντο λιγότερο!

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Ιάπωνα Ρέο Χατάτε (5’ και 42’) πριν έρθει και το 3-0 από τον Αμπάντα (44’). Στο βασικό σχήμα των Κελτών ξεκίνησε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 62’ από τον Φόρεστ.

Από την άλλη, η Ρέιντζερς απογοήτευσε με την εμφάνισή της και μοιραία δεν αποσόβησε την ήττα, η οποία ήταν η δεύτερή της την τρέχουσα σεζόν στον θεσμό αλλά και πρώτη από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου (1-0 από τη Νταντί Γιουνάιτεντ)!

Για την ιστορία, αυτή ήταν και η παρθενική νίκη της Σέλτικ σε ντέρμπι κόντρα στη Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα από το 2019, ήτοι μετά από έξι συναντήσεις των δύο «αιωνίων».

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (1/2): Νταντί – Νταντί Γιουνάιτεντ 0-0, Χιμπέρνιαν – Χαρτς 0-0, Λίβινγκστον – Σεντ Τζόνστον 1-2, Ρος Κάουντι – Αμπερντίν 1-1, Σεντ Μίρεν – Μάδεργουελ 1-1.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (2/2): Σέλτικ – Ρέιντζερς 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ