Λαπόρτα: «Ο Ντεμπελέ μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ και υποστήριξε πως μάλλον ο παίκτης έχει ήδη συμφωνία με άλλη ομάδα

Λαπόρτα: «Ο Ντεμπελέ μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»!

Το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντεμπελέ συνεχίζεται και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα υποστήριξε πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δέχθηκε δυο προτάσεις για τον Γάλλο από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ, οι επαφές δεν τελεσφόρησαν ποτέ, με συνέπεια ο 24χρονος να παραμείνει παροπλισμένος στην Καταλωνία μέχρι το τέλος της σεζόν, όποτε και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση, ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε την πεποίθηση της διοίκησης πως ο Ντεμπελέ έχει συμφωνήσει ήδη με κάποιον σύλλογο και απλώς περιμένει να εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

«Τον ενημερώσαμε για δυο προτάσεις, αμφότερες πολύ καλές. Μείναμε έκπληκτοι όταν αποφάσισε να μην τις δεχτεί. Η τελευταία ήταν από έναν αγγλικό σύλλογο, αλλά δεν ήθελε να την δεχτεί.

Προτίμησε να μείνει εδώ για τους υπόλοιπους έξι μήνες, όμως αυτό δεν είναι καλό ούτε για εκείνον, ούτε για το κλαμπ.

Η ανανέωσή του θα μας έδινε μεγαλύτερο περιθώρια στη μισθοδοσία και δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τη στάση του, αλλά πιστεύουμε πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Αυτού τουλάχιστον υπαινίχθηκε ο ατζέντης του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» της Μπαρτσελόνα.