Βλάχοβιτς: «Δεν νιώθω πίεση φορώντας το 7 του Κριστιάνο»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αναφέρθηκε στην επιλογή του αριθμού «7» για να φορά στη πλάτη του.

Βλάχοβιτς: «Δεν νιώθω πίεση φορώντας το 7 του Κριστιάνο»

Παρουσιάστηκε και επίσημα από την Γιουβέντους ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος επέλεξε το νούμερο «7» ως τον αριθμό με τον οποίο θα αγωνιστεί για το σύνολο του Αλέγκρι.

Ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός μίλησε αρχικά για τους λόγους που προτίμησε να συνεχίσει τη καριέρα του στους «μπιανκονέρι» αν και ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που υπέγραψα με τη Γιουβέντους. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Γιουβέντους και όλους τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Υπήρχαν πολλές φήμες για ξένους συλλόγους, αλλά η επιλογή ήταν εύκολη γιατί ο σύλλογος και εγώ έχουμε παρόμοιο DNA. Πολεμάμε και υποφέρουμε ε όταν χρειάζεται. Νομίζω ότι είναι μέρος της νοοτροπίας μου επίσης, οπότε η επιλογή δεν ήταν δύσκολη» είπε ο Βλάχοβιτς, ο οποίος ρωτήθηκε και για την φανέλα με το νούμερο «7» και αν έχει άγχος επειδή ο προκάτοχός της ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Η φανέλα με το νούμερο 7 δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Όλοι οι αριθμοί είναι σημαντικοί εδώ. Το επέλεξα γιατί είναι το πιο κοντά στον αριθμό 9. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να φτάσουμε τους στόχους μας. Ο αριθμός της φανέλας δεν είναι σημαντικός. Η αποφασιστικότητα και η δέσμευση είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια. Δεν θα μετακομίσω στο σπίτι που έμενε ο Κριστιάνο. Πρέπει να παραμείνω ταπεινός. Το γήπεδο είναι το μόνο που έχει σημασία. Το να κερδίζω παιχνίδια είναι το μόνο που θέλω», ήταν η απάντηση του Σέρβου.