Σεμέδο: «Όνειρό μου να παίξω στην Πόρτο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ανακοινώθηκε από την Πόρτο και δήλωσε χαρούμενος για την μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στους «δράκους». 

Σεμέδο: «Όνειρό μου να παίξω στην Πόρτο»

Το όνειρο του Σεμέδο να παίξει στην Πόρτο έγινε πραγματικότητα, όπως είπε ο ίδιος. Ο Πορτογάλος άσος ανακοινώθηκε από τους «δράκους» και δήλωσε χαρούμενος για την μετακίνησή του στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

«Από την πρώτη στιγμή, επιθυμία μου ήταν να παίξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είχα κι άλλες προτάσεις, ανάμεσά τους και από άλλες πορτογαλικές ομάδες, αλλά είχα εστιάσει να αγωνιστώ στην Πόρτο, σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ δίπλα σε εξαιρετικούς συμπαίκτες με τους οποίους ήμουν μαζί στην εθνική ομάδα, όπως ο Πέπε. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά περισσότερο από τα λόγια θα είναι να το ζήσω σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ανυπομονώ να αρχίσω», είπε ο Σεμέδο.

«Πιστεύω πως έχουμε μια έμπειρη ομάδα και νιώθω ήδη μέλος αυτής της οικογένειας. Μπορώ να προσφέρω κι εγώ με την εμπειρία μου, σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο, αλλά θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην Πόρτο και αυτό θα γίνει με πράξεις, όχι με λόγια. Αν τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν με τις ιδέες του προπονητή, ο ίδιος μόνο μπορεί να το απαντήσει. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ άψογα στην ομάδα και θα δέσω με τον προπονητή και τους παίκτες. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά, η θέλησή μου είναι μεγαλύτερη από κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει», συμπλήρωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Για τη συνεργασία με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ανέφερε: «Περιμένω τα καλύτερα. Έχω μάθει πως είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής, αλλά κάθε παίκτης που θέλει να παίξει σε μεγάλη ομάδα και σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να έχει έναν τέτοιο προπονητή. Θα πρέπει να συνηθίσω σε αυτό και θέλω πολύ να συναντηθώ μαζί του, με τους συμπαίκτες μου και να αρχίσω προπονήσεις και αγώνες».