Άβρααμ Γκραντ: Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση - Παραδέχθηκε τις πράξεις του

Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι, ύστερα από καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. 

Άβρααμ Γκραντ: Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση - Παραδέχθηκε τις πράξεις του

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη του Ισραήλ ο Άβρααμ Γκραντ. Ο άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών ύστερα από καταγγελίες γυναικών που τον κατηγορούν για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση.

Η υπόθεση βρήκε το φως της επιφάνειας μετά τις μαρτυρίες σε ερευνητική εκπομπή του Ισραήλ.

«Μου είπε 'σαν στο σπίτι σου, βγάλε τα ρούχα σου'. Σκέφτηκα ότι κάνει πλάκα. Καθόμουν όσο πιο μακριά από αυτόν, στην άκρη του καναπέ. Μου ζήτησε να τον πλησιάσω και προσπάθησε να με αγκαλιάσει. Με άρπαξε και δεν με άφησε να φύγω. Αισθάνθηκα άβολα.

Έβαλε το χέρι του στο μηρό μου και θυμάμαι αμέσως να του το μετακινώ. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα συζήτησης, με άρπαξε απ' το λαιμό, σαν να με πνίγει, γύρισε το κεφάλι μου προς εκείνον και προσπάθησε να με φιλήσει με τη βία» κατήγγειλε μια εκ των γυναικών που είχε παρευρεθεί στο σπίτι του 66χρονου προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για εύρεση εργασίας.

Παρόμοιες ήταν και οι υπόλοιπες ιστορίες που διηγήθηκαν οι γυναίκες που είχαν κληθεί στην εκπομπή, η οποία αργότερα αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Γκραντ που δεν αρνήθηκε καμία από τις κατηγορίες! Αντιθέτως ο 66χρονος πρώην τεχνικός της Τσέλσι ζήτησε συγγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να πλήγωσε με τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.