«Προφορική συμφωνία της Παρί με Ουσμάν Ντεμπελέ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «footmercato» η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα. Επιβεβαιώνει η καταλανική Sport τις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων.

«Προφορική συμφωνία της Παρί με Ουσμάν Ντεμπελέ»

Μία μόλις ημέρα έμεινε για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το «θερμόμετρο» έχει χτυπήσει… κόκκινο όσον αφορά το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα.

Μετά τα δημοσιεύματα από την Βρετανία που ήθελαν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Νιουκάστλ να εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου ακραίου επιθετικού, το «footmercato» κάνει πλέον λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον παίκτη για συμβόλαιο συνεργασίας και αύριο (31/1) ο Ντεμπελέ αναμένεται να μεταβεί στο Παρίσι.

Το συγκεκριμένο θέμα αναπαράγουν και τα καταλανικά Μέσα, με την «Sport» μάλιστα να επιβεβαιώνει με την σειρά της πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να κλείσουν την μεταγραφή πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας.

Οι όροι της συμφωνίας του Ντεμπελέ με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο σημειώνεται πως ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το προηγούμενο διάστημα είχε απορρίψει επανειλημμένα τις προτάσεις των «μπλαουγκράνα» για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.