Γιουβέντους: Μια «ανάσα» από Ζακάρια

Μετά την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους «κλείνει» και τον μέσο, Ντενίς Ζακάρια. 

Γιουβέντους: Μια «ανάσα» από Ζακάρια

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντούσαν Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους ανεβάζει στροφές και πάει για μία ακόμα κίνηση. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί γράφουν πως το... φλερτ ανάμεσα στη «Γηραιά Κυρία» και τον Ντένις Ζακάρια προχώρησε και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκλάντμπαχ για να τον ντύσει στα χρώματα της.

Ο 25χρονος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του «βήματα» στις ακαδημίες της ελβετικής Σερβέτ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Γιουνγκ Μπόις, εκεί όπου ξεχώρισε και έκανε γνωστό το όνομά του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Το καλοκαίρι του 2017 η Γκλάντμπαχ έβγαλε από τα ταμεία της 17 εκατ. Ευρώ για να τον φέρει στο πρωτάθλημα της Bundesliga, με τον Ζακάρια να έχει πραγματοποιήσει έκτοτε 146 εμφανίσεις με 11 γκολ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια, τόσο στον χώρο του κέντρου, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Πλέον, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την Γιουβέντους να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ουρουγουανού, Ρόντρίγκο Μπεντανκούρ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Τότεναμ.