Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ, μπλοκάρει τη μεταγραφή ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει από τους Καταλανούς ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ, μπλοκάρει τη μεταγραφή ο Ουσμάν Ντεμπελέ

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στην Μπαρτσελόνα κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα!

Οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει από το ρόστερ των Καταλανών ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του στους «κανονιέρηδες» Μίκελ Αρτέτα και λόγω των πειθαρχικών του παραπτωμάτων έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και προπονείται μόνος του στον σύλλογο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, τελικά βρέθηκε λύση για το μέλλον του διεθνούς άσου, καθώς επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους λονδρέζους και την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, πλέον, όλα εξαρτώνται από τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Ντεμπελέ φέρεται να έχει πειστεί από την Μπαρτσελόνα για να αποχωρήσει από την ομάδα κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και, όπως τονίζεται, ο ατζέντης του έχει ήδη ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να βρει μία ομάδα στον πελάτη του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γάλλος ακραίος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Νιουκάστλ θα ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.