«Χρυσώνει» τον Καντέ η Τσέλσι

Η διοίκηση της Τσέλσι έχει κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Καντέ κατά την οποία τον χρίζει ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της.

«Χρυσώνει» τον Καντέ η Τσέλσι

Ο Ενγκολό Καντέ αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Τσέλσι, ξεπερνώντας μάλιστα και τον Εντέν Αζάρ εφόσον δεχθεί την πρόταση των «μπλε». Η διοίκηση της Τσέλσι δίνει 325.000 ευρώ ανά εβδομάδα στον Γάλλο μέσο.

Ο Καντέ πραγματοποίησε τα δύο τελευταία χρόνια τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του αφού κατέκτησε την Premier League με την Λέστερ και το Μουντιάλ με την Εθνική Γαλλίας αυξάνοντας απίστευτα τις μετοχές του. Οι εμφανίσεις του οδήγησαν την Τσέλσι να τον «χρυσοπληρώσει» ώστε να μείνει στην ομάδα του Λονδίνου. Μάλιστα, εάν δεχθεί την πρόταση ο Καντέ θα εισπράττει περίπου 75.000 ευρώ εβδομαδιαία παραπάνω από το αστέρι της Τσέλσι, Αζάρ.

Στην Αγγλία αρέσκονται να χρησιμοποιούν μεταφορικές εκφράσεις για παίκτες και για τον Καντέ έχουν βγάλει την εξής: «Το 70% της Γης καλύπτεται από νερό και το υπόλοιπο από τον ...Καντέ»!