Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Σολδάνο

Σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Ταγιέρες βρίσκεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να παραχωρήσει τον Φράνκο Σολδάνο.

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Σολδάνο

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στη Φουενλαμπράδα τον Φράνκο Σολδάνο. Ο 27χρονος επιθετικός δόθηκε στην ισπανική ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όμως και εκεί δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα του.

Έκανε μόλις 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Φουενλαμπράδα σκοράροντας μόνο μία φορά σε αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Σολδάνο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ούτε στην ισπανική ομάδα με αποτέλεσμα να αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Σολδάνο είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει φανέλα με την Ατλέτικο Ταγιέρες να είναι αυτή που έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Η ομάδα της πατρίδας του είναι σε επαφή με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αργεντινή η Ατλέτικο βρίσκεται έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να αποκτήσει τον Σολδάνο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έως το καλοκαίρι του 2023, επομένως είναι και ένα θέμα κάτω από ποιες συνθήκες θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες.