Χάλασε η μεταγραφή του Μπάρκα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σέλτικ για τον δανεισμό του Βασίλη Μπάρκα, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία.

Χάλασε η μεταγραφή του Μπάρκα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Δεν βρίσκεται στα πλάνα της Σέλτικ ο Βασίλης Μπάρκας και είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Με τη φανέλα της έχει κάνει φέτος μόλις δύο συμμετοχές και πλέον έχει αντιληφθεί και ο ίδιος πως το καλύτερο είναι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το θέμα για τον Έλληνα πορτιέρε είναι πως η Σέλτικ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις για να ανάψει το πράσινο φως και να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Η Daily Mail φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ βρέθηκε στο… στόχαστρο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Σέφιλντ είχε προχωρημένες επαφές με τους Σκωτσέζους προκειμένου να αποκτήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα με τη μορφή του δανεισμού.

Οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν, όμως, σε συμφωνία και αυτό οφείλεται στις πολύ υψηλές απαιτήσεις της Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι ζήτησαν επιπλέον ενοίκιο εκτός από την πληρωμή του μεγαλύτερου μέρους των 20.000 λιρών που παίρνει ο Μπάρκας την εβδομάδα. Επίσης ζητήθηκε να μπει και οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.