Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντσι είναι «βιόλα» και δεν θέλει την πώληση Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, είναι δεδηλωμένος οπαδός της Φιορεντίνα και ξέσπασε για το ενδεχόμενο πώλησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην άσπονδη αντίπαλο των «βιόλα» Γιουβέντους.

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντσι είναι «βιόλα» και δεν θέλει την πώληση Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους!

Ομόθυμη είναι η αντίδραση των φίλων της Φιορεντίνα στο ενδεχόμενο να πωληθεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στην (παραδοσιακή αντίπαλο των «βιόλα») Γιουβέντους.

Η οποία εφόσον ολοκληρωθεί θα προστεθεί σ' εκείνες των Ρομπέρτο Μπάτζιο, Φεντερίκο Κιέζα κ.α. που προκάλεσαν σεισμικές αντιδράσεις στις τάξεις των τιφόζι της ομάδας της Τοσκάνης.

Έτσι δεν είναι μόνο οι φανατικοί της Φιορεντίνα που αντιδρούν αλλά και πολιτικοί ταγοί της γείτονος όπως ο πρώην πρωθυπουργός (2014-16) και δεδηλωμένο οπαδό της ομάδας, Ματέο Ρέντσι, να μην κρύβει την οργή του για την επικείμενη μετακίνηση του Σέρβου, διεθνούς, επιθετικού, στην Γιουβέντους, ερωτηθείς έξω από το Ιταλικό Κοινοβούλιο:

«Είναι σαν ημέρα θρήνου στην Φλωρεντία. Ήμουν 15 ετών όταν ο Ρομπέρτο Μπάτζο πουλήθηκε στην Γιούβε και είχα πάει στην Πλατεία Σαβονάρολα για να διαμαρτυρηθώ.

Είμαι εξοργισμένος. Γιατί θα πρέπει η Φιορεντίνα να τους πουλάει όλους στην Γιουβέντους; Τουλάχιστον στείλτε κάποιους και σε άλλους συλλόγους», είπε χαρακτηριστικά.