Μπαρτσελόνα: Θέλει «πακέτο» τους Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν από την Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα στοχεύει στην αγορά των ελεύθερων και έτσι θέλει να ντύσει στα μπλαουγκράνα τους Αθπιλικουέτα και Κρίστενσεν οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει με την Τσέλσι.

Μπαρτσελόνα: Θέλει «πακέτο» τους Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν από την Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, γεγονός που δεν της επιτρέπει να δίνει μεγάλα ποσά για τις μεταγραφές που θέλει να κάνει. Μοιραία, οι Κυπελλούχοι Ισπανίας στρέφονται σε περιπτώσεις ελεύθερων παικτών για να ενισχυθούν.

Έτσι, η ομάδα του Τσάβι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με την ανανέωση ή μη των συμβολαίων του Σέζαρ Αθπιλικουέτα και του Αντρέας Κρίστενσεν οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από την Τσέλσι.

Ο Ισπανός αρχηγός των «μπλε» θα συζητήσει εκ νέου με την διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τροχοπέδη στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι ο Αθπιλικουέτα θέλει να υπογράψει για 2 χρόνια αλλά στην Τσέλσι διστάζουν λόγω της ηλικίας του. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα του 32χρονου αμυντικού για 2ετές συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον Δανό στόπερ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ανάμεσα σε μια σειρά από ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Η ομάδα του Λονδίνου του έχει προσφέρει 3ετές συμβόλαιο όμως η διαπραγμάτευση δεν έχει προχωρήσει.