Μαρσιάλ: «Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να παίζω»

Ο Αντονί Μαρσιάλ παρουσιάστηκε και επίσημα στη Σεβίλλη και στις δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί άμεσα στον σύλλογο της Ανδαλουσίας, κάτι που του είχε λείψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαρσιάλ: «Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να παίζω»

Πανευτυχής για νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τη μετακίνησή του στη Σεβίλλη, εμφανίστηκε ο Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την συμφωνία των δύο συλλόγων και κατά την διάρκεια της σημερινής επίσημης παρουσίασής του στον σύλλογο της Ανδαλουσίας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Σημειώνεται, άλλωστε, πως ο 26χρονος κατάφερε να αγωνιστεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε μόλις 11 αναμετρήσεις των «κόκκινων διαβόλων» καταγράφοντας ένα γκολ.

«Έχω μιλήσει με το προπονητή, αλλά το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να παίζω. Δεν έχει σημασία που, θέλω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και να δώσω στον προπονητή αυτό που επιθυμεί από μένα. Είμαι έτοιμος για να παίξω, έχω προπονηθεί σκληρά για να είμαι έτοιμος και αν το θέλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος ακόμα και τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Αυτό που με έπεισε να έρθω ήταν η επαφή που είχα με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή. Έδειξαν πως με ήθελαν. Ελπίζω να μπορέσω να προπονηθώ σύντομα με τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω καλά μαζί τους για να παλέψουμε για τις διοργανώσεις στις οποίες είμαστε ακόμα μέσα».