Νάπολι: «Περιζήτητος» στην Αγγλία ο Οσιμέν

Στο στόχαστρο των Άρσεναλ και Νιούκαστλ φαίνεται πως έχει μπει ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν

Νάπολι: «Περιζήτητος» στην Αγγλία ο Οσιμέν

Σε νέο στόχο φαίνεται να έχουν στραφεί αμφότερες οι Άρσεναλ και Νιούκαστλ, καθώς η περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει φύγει από το τραπέζι, με τον Σέρβο επιθετικό να ετοιμάζει βαλίτσες για Τορίνο, με τη Γιουβλεντους να τον κάνει εν τέλει δικό της.

Και για μια ακόμα φορά, όμως, ο στόχος φαίνεται πως είναι... κοινός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο αγγλικές ομάδες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι και έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διεργασίες για να ολοκληρώσουν το καλοκαίρι τη μετακόμισή του στη Premier League.

Ο τραυματισμός μάλιστα του 23χρονου Νιγηριανού στο πρόσωπο που θα τον κρατήσει εκτός συνολικά για τρεις μήνες δεν φαίνεται να αποθάρρυνε τους δυο μονομάχους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια άτυπη δημοπρασία για να τον αποκτήσουν.

Οι Ιταλοί πάντως από την πλευρά τους έχουν ορίσει ως τιμή εκκίνησης τα 70 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν, γνωρίζοντας τόσο την αξία του πάικτη όσο και την ανάγκη των δύο ομάδων για ενίσχυση στα έμπροσθεν.