Περέιρα: «Ενθουσιάστηκαν στην Έβερτον με αυτά που πρότεινα»

Ο Βίτορ Περέιρα αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξή του στην Έβερτον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, όπως επίσης και για τις αντιδράσεις των οπαδών της αγγλικής ομάδας προς το πρόσωπό του.

Περέιρα: «Ενθουσιάστηκαν στην Έβερτον με αυτά που πρότεινα»

Την οριστική απάντηση της Έβερτον για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας περιμένει ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος είναι μεταξύ των υποψηφίων για να καθίσει στον πάγκο των «ζαχαρωτών» και σε δηλώσεις του στο «Sky Sports News» αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον σύλλογο, όπως επίσης και τις αντιδράσεις των οπαδών της Έβερτον προς το πρόσωπό του.

«Ενθουσιάστηκαν στην Έβερτον με αυτά που πρότεινα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ένα έντονο παιχνίδι, με πίεση, κατοχή της μπάλας και να δώσουμε ξανά αυτοπεποίθηση στους παίκτες, τους οπαδούς και την ομάδα.

Αυτό τους πρότεινα και τους βρήκα πολύ θετικούς. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι (σ.σ. Φρανκ Λάμπαρντ και Γουέιν Ρούνεϊ). Τώρα είναι πλέον η ώρα για τις αποφάσεις», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά τον απέρριψαν, απάντησε: «Όχι. Απλά να περιμένω για την απάντηση, να είμαι ήρεμος και ότι ήταν ευγνώμων για τη συνέντευξη».

Το ενδεχόμενο πρόσληψης του Περέιρα ωστόσο, δεν είδαν με καλό μάτι οι οπαδοί της ομάδας και ανάρτησαν πανό στο «Γκούντισον Παρκ» και έγραψαν μηνύματα στους τοίχους που ζητούσαν να μην προσληφθεί ο Πορτογάλος και τη θέση να αναλάβει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Για το σχετικό θέμα ο πρώην προπονητής της Φενέρμπαχτσε και στο παρελθόν και του Ολυμπιακού, απάντησε:

«Κατά τη γνώμη μου, κάποιες από τις κριτικές δεν είναι για μένα. Δεν με θξέρουν καλά, δεν ξέρουν τη δουλειά μου, ούτε σαν άνθρωπο, όπως δεν γνωρίζουν και το βιογραφικό μου. Έχω δουλέψει σε πολλές χώρες, σε συλλόγους και έχω κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον αν δεν έχεις συνεργαστεί πρώτα μαζί του.

Μπορώ να καταλάβω όμως τα συναισθήματα των οπαδών. Η ομάδα τους δεν είχε θετικά αποτελέσματα και είναι φυσικό να μην είναι χαρούμενοι. Ήρθα εδώ με την προοπτική να δείξω ένα ωραίο στιλ παιχνιδιού στους οπαδούς, αυτός είναι ο στόχος μου».