Αταλάντα: Υπογράφει στην Ίντερ ο Γκόσενς, αύριο (27/1) στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις

Ο Ρόμπιν Γκόσενς της Αταλάντα θα μεταβεί αύριο (27/1) στο Μιλάνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενόψει της μετακίνησής του στην Ίντερ.

Αταλάντα: Υπογράφει στην Ίντερ ο Γκόσενς, αύριο (27/1) στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις

Δίχως τον Ρόμπιν Γκόσενς, όπως όλα δείχνουν, θα αντιμετωπίσει η Αταλάντα τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ του Europa League με έπαθλο μια θέση στους «16» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο σύλλογος του Μπέργκαμο ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για την παραχώρηση του Γερμανού μπακ, ο οποίος αναμένεται αύριο (27/1) στο Μιλάνο για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στους «νερατζούρι».

Όπως σημειώνεται, το κόστος της μετακίνησής του αναμένεται να φτάσει κοντά στα 27 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκόσενς είχε εκφράσει και η Νιουκάστλ, αλλά η Ίντερ ήταν τελικά αυτή που κέρδισε τη μάχη για τα δικαιώματά του.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές αρχικά με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, ενώ στην συμφωνία υπάρχει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από την Ίντερ το καλοκαίρι ώστε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ως το 2026.