Η Ελλάς Βερόνα ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον καλωσόρισε στα Ελληνικά!

«Καλώς ήρθες Πάνο» έγραφε, σε άπταιστα Ελληνικά, η ενημερωτική της μεταγραφής του Έλληνα, διεθνή, στόπερ ανάρτηση στο Twitter της Ελλάς Βερόνα, μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του από την Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Η Ελλάς Βερόνα ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον καλωσόρισε στα Ελληνικά!

Παίκτης της Ελλάς Βερόνα είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος ως το 2023, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική ομάδα, η οποία καλωσόρισε τον 23χρονο, διεθνή, αμυντικό, της Μπάγερ Λεβερκούζεν στα ...Ελληνικά στην ενημερωτική της μεταγραφής του ανάρτηση της στο twitter!

«Καλώς όρισες Πάνο» ήταν το μήνυμα των «τζιαλομπλού» για τον παίκτη που υπέγραψε γι 18 μήνες και θα φοράει τη φανέλα με το Νο45.

Έτσι, ο άλλοτε, φέρελπις, παίκτης του Ολυμπιακού έβαλε οριστικά τέλος στη θητεία του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην οποία μετακόμισε το 2017 έναντι 17,5 εκατομμυρίων ευρώ, ως μία από τις ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Στο διάστημα αυτό ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και παραχωρήθηκε δανεικός σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σεντ-Ετιέν, καταγράφοντας συνολικά 43 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ στις «ασπιρίνες».

Ο Ρέτσος γίνεται παράλληλα και ο πέμπτος Έλληνας που φοράει τη φανέλα της ομάδας του Βένετο, μετά τους Λάμπρο Βαγγέλη, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Βαγγέλη Μόρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.