Μπάγερν: Επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο

Η κυβέρνηση της Βαυαρίας αποφάσισε να άρει την απαγόρευση συμμετοχής θεατών σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και οι οπαδοί της Μπάγερν ετοιμάζονται pl;eon για την επιστροφή τους στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας τους.

Μπάγερν: Επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο

Αντίστροφα ξεκινούν να μετρούν πλέον οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου για την επιστροφή τους στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας τους.

Η Βαυαρία είχε απαγορεύσει την παρουσία οπαδών στα γήπεδα από τις αρχές Δεκεμβρίου λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Πλέον όμως, αποφάσισε να άρει την απαγόρευση συμμετοχής θεατών σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο στους ποδοσφαιρόφιλους για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση «από την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, το 25% των θέσεων μπορεί να καλυφθεί ξανά, έως 10.000 θεατές κατ’ ανώτατο όριο», ενώ υπογράμμισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία των θεατών στα γήπεδα της Βαυαρίας είναι οι οπαδοί να είναι εμβολιασμένοι και να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης στην πανδημία του κορονοϊού.