Στο MLS των ΗΠΑ ο Φούντας με «μυθικό» συμβόλαιο

Στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και την DC United θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ταξιάρχης Φούντας και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας της Ουάσιγκτον. Τριετές το συμβόλαιο του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Στο MLS των ΗΠΑ ο Φούντας με «μυθικό» συμβόλαιο

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την φανέλα της DC United θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Ραπίντ Βιέννης και αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και να παίξει στο MLS.

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με την «Washington Post», θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας με τις συνολικές αποδοχές του να φτάνουν τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ταξιάρχης Φούντας έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 11 γκολ και 5 ασίστ σε 30 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις στην Ραπίντ Βιέννης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Σάλτσμπουργκ.