Άγιαξ: Ο Κρίστιαν Έρικσεν προπονείται με τη δεύτερη ομάδα!

Ενόσω αναζητά την νέα ποδοσφαιρική του «στέγη» (με τους Άγγλους να γράφουν για συμφωνία του με την Μπρέντφορντ) ο Κρίστιαν Έρικσεν προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, όπου έχει θητεύσει για μια τριετία στο παρελθόν

Άγιαξ: Ο Κρίστιαν Έρικσεν προπονείται με τη δεύτερη ομάδα!

Τον περασμένο μήνα ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε την ιατρική έγκριση για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα (μετά από μήνες αποθεραπείας που ακολούθησαν την καρδιακή προσβολή, που υπέστη στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» της Κοπεγχάχης, κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του πρόσφατου Euro)

Πριν μια βδομάδα ο 29χρονος Δανός που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ (λόγω των κανονισμών στην Ιταλία που απαγορεύουν σε άτομο με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε κάποια φυσική δραστηριότητα στο πλαίσιο επαγγελματικού αθλητισμού) και ψάχνει την επόμενη εργοδότρια ομάδα του άρχισε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.

Άλλωστε τα ...κατατόπια στην ομάδα του Άμστερνταμ τα γνωρίζει καλά καθότι είχε θητεύσει στον «Αίαντα» (2010-13)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Στον Άγιαξ γνωρίζω τον κόσμο, νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι γιατί ήμουν εδώ για τόσο καιρό. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες εδώ και με τους Νέους του Άγιαξν μπορώ να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο σε έναν όμιλο. Αυτό είναι η τέλεια βάση για μένα αυτή τη στιγμή. Θέλω να είμαι ξανά στα καλύτερά μου όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε όταν βρω ένα νέο σύλλογο, να έχω καλή απόδοση εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ανέφερε μετά την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (25/1) ο Σκανδιναβός.

Εν τω μεταξύ στην Αγγλία γράφουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο για έξι μήνες, ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.