Όλντριτζ: «Πρέπει να ευχαριστούν τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ»

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα και αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Έλληνας μπακ στην αγωνιστική εικόνα του Άντι Ρόμπερτσον τη φετινή περίοδο στους «κόκκινους».

Όλντριτζ: «Πρέπει να ευχαριστούν τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ»

Το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα για τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ έπλεξε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος επιθετικός των «κόκκινων» Τζον Όλντριτζ και αναφέρθηκε επίσης και στο ρόλο που έπαιξε ο Έλληνας άσος στην αγωνιστική εικόνα του συμπαίκτη του, Άντριου Ρόμπερτσον.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει κερδίσει ουκ ολίγες φορές τη θέση του βασικού σε παιχνίδια της αγγλικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν και έχει εντυπωσιάσει μάλιστα με τις εμφανίσεις του. Συνολικά μετράει 16 συμμετοχές και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

«Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στα καλύτερά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Πέρασε από μία περίοδο νωρίτερα στη σεζόν όπου δεν ήταν ακριβώς στο ανώτατο επίπεδό του, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σπουδαία διαχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επιτρέποντας στον Κώστα Τσιμίκα να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια ώθησε τον Ρόμπερτσον.

Οι παίκτες είναι απλοί άνθρωποι και όλοι περνάμε από κακές φάσεις ως ποδοσφαιριστές, όπου η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται. Με τον Άντι, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αλλά το ξεπέρασε και είναι εκπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα γι’ αυτό, επειδή πίεσε τον Ρόμπερτσον στα όριά του. Ακριβώς γι’ αυτό η Λίβερπουλ κέρδιζε τόσα πολλά τρόπαια, πάντα είχε άτομα στον πάγκο για να πιέζουν τους βασικούς να κρατήσουν τη θέση τους», ανέφερε ο 63χρονος.