Μπαρτσελόνα: Δεν χειρουργείται ο Φάτι και μένει οριστικά εκτός δράσης για 2 μήνες

Ο Ανσού Φάτι αποφάσισε να μην υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δικέφαλο και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Μπαρτσελόνα: Δεν χειρουργείται ο Φάτι και μένει οριστικά εκτός δράσης για 2 μήνες

Συντηρητική αγωγή θα ακολουθήσει τελικά ο Ανσού Φάτι της Μπαρτσελόνα, παρά την επιθυμία των «μπλαουγκράνα» να υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στον αριστερό δικέφαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρότι αρχικά υπήρχε η επιλογή να περάσει τις πύλες του χειρουργείου από κορυφαίο γιατρό στη Φινλανδία, εν τούτοις ο ίδιος απέρριψε αυτό το σενάριο.

Με την επέμβαση ο 19χρονος θα έμενε εκτός δράσης από τέσσερις έως έξι μήνες, ωστόσο, πλέον, με τη συντηρητική αγωγή που αποφάσισε να ακολουθήσει θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο μήνες.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Φάτι μετράει 10 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο της Βαρκελώνης και έχει καταγράψει 5 γκολ και μία ασίστ.