Ολυμπιακός: Αιγυπτιακά ΜΜΕ στέλνουν τον Καρίμ ελ Ντεμπές

Ο 18χρονος Καρίμ ελ Ντεμπές, όπως αναφέρουν αιγυπτιακά ΜΜΕ, βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Αιγυπτιακά ΜΜΕ στέλνουν τον Καρίμ ελ Ντεμπές

Ο Καρίμ ελ Ντεμπές φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ. Ο 18χρονος αριστερός μπακ της Γουάντι Ντέγκλα και αρχικά προορίζεται για την δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ο νεαρός άσος μετράει 22 συμμετοχές, 1 τέρμα και 1 ασίστ με την Γουάντι Ντέγκλα στο πρωτάθλημα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, το Skorouknews.com αναφέρει: «Το ταλέντο της Γουάντι Ντέγκλα είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Ο Καρίμ Ελ Ντεμπές δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πάνω του την περασμένη σεζόν, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους του συλλόγου της Αλ Αχλί να κινηθούν για την απόκτησή του τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Όπως αναφέρει πηγή κοντά στον ποδοσφαιριστή, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τον Ντεμπές βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Καρίμ ελ Ντεμπές διότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις».