Μπενζεμά για Μέσι: «Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο όποιος τον επικρίνει» (vid)

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη Χρυσή Μπάλα, ο Καρίμ Μπενζεμά αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, εξηγώντας παράλληλα και το λόγο που δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό στη Γαλλία.

Μπενζεμά για Μέσι: «Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο όποιος τον επικρίνει» (vid)

Κάθε χρόνο και καλύτερα για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο ποίος παρά την εξαιρετική περσινή σεζόν που πραγματοποίησε, φέτος έχει θέσει τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη.Μέχρι στιγμής, ο Γάλλος σέντερ φορ έχει παίξει σε 27 αγώνες και έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα 24 φορές και παράλληλα να μοιράσει 9 ασίστ, ενώ μαζί με τον Βινίσιους συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να βρίσκεται στην τελική τριάδα, για την διεκδίκηση της φετινής Χρυσής Μπάλας, καθώς πήρε την τέταρτη θέση πίσω από τους Ζορζίνιο, Λεβαντόφσκι και Μέσι. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο «Telefoot» εξέφρασε την απογοήτευση του, για το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα, ενώ τόνισε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω προκειμένου να πιάσει την κορυφή.

«Το τέσσερα, το τρία ή το δύο είναι το ίδιο με το τριάντα. Το σημαντικό είναι να κερδίσεις το βραβείο. Μου είπαν ότι δεν είχα κερδίσει αρκετά τρόπαια, αλλά δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα. Παραμένει στόχος και κάθε σεζόν θα προσπαθώ να κάνω καλύτερα από αυτό που έκανα την περασμένη σεζόν» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του και αναφερόμενος στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας, με το οποίο ο ίδιος έφτασε τα 28 τρόπαια στην καριέρα του ανέφερε τα εξής: «Είναι πηγή υπερηφάνειας, αλλά θέλω να συνεχίσω. Όταν έφτασα, αυτά τα ρεκόρ με την Ρεάλ δεν τα πίστευα. Το να είσαι κοντά σε αυτούς τους θρύλους είναι εξαιρετικό. Όταν φτάνουμε στη Ρεάλ, δεν λέμε στον εαυτό μας ότι θα μείνουμε 10 ή 15 χρόνια, θέλουμε απλώς να κερδίσουμε τίτλους».

Αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο, η αποχώρηση του οποίου είχε σαν συνέπεια, ο ίδιος να γίνει ηγέτης της Ρεάλ, ο Μπενζεμά… είπε: «Έμαθα πολλά με τον Κριστιάνο, ήμουν έτοιμος δούλεψα ακόμα περισσότερο, απλά χρειαζόταν να πετύχω μερικά ακόμα καθοριστικά γκολ».

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Λιονέλ Μέσι, ο Μπενζεμά έσπευσε να απαντήσει στην κριτική που ασκείται στον «Πούλγκα», για αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην Γαλλία: «Πώς δεν θα τα καταφέρει; Είναι απλώς μια περίοδος προσαρμογής, γιατί δεν βάζει πολλά γκολ. Αλλά προσέξτε τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να επικρίνεις έναν παίκτη όπως ο Μέσι. Αυτός που κριτικάρει τον Μέσι, στην πραγματικότητα δεν ξέρει τίποτα για το ποδόσφαιρο!» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.