Ο Μάρκο Μάριν και το μέλλον του στην Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος έχει το δικαίωμα για να επεκτείνει για ακόμη μία χρονιά το συμβόλαιο του Μάρκο Μάριν, αλλά προς το παρόν το σκέφτεται. Σενάρια από την Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Περσικό Κόλπο

Ο Μάρκο Μάριν και το μέλλον του στην Φερεντσβάρος

Ο Μάρκο Μάριν τον Μάρτιο θα κλείσει τα 33 του χρόνια και μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, επέλεξε να ακολουθήσει τα πετροδόλαρα. Πήγε τον Ιανουάριο του 2020 στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, στη συνέχεια δανεικός στην Αλ Ραέντ και επέστρεψε στην Αλ Αχλί τον Ιούλιο του 2021, από την οποία εν τέλει έμεινε ελεύθερος.

Η Φερεντσβάρος ήταν εκείνη που του πρόσφερε ένα καλό συμβόλαιο και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Ουγγαρία.

Τον Σεπτέμβριο είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Φερεντσβάρος να διατηρεί το δικαίωμα να του το επεκτείνει για ακόμη μία χρονιά.

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Βουδαπέστη; Ότι η κατάσταση στην Φερεντσβάρος με τον Μάρκο Μάριν δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά προς τα πού γέρνει. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμη για το αν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο ή όχι.

Φέτος έχει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 11 παιχνίδια. Οι αριθμοί του δεν είναι θελκτικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τους θαυμαστές του.

Μάλιστα, λέγεται ότι Σαουδάραβες τον εξετάζουν πάλι ενόψει καλοκαιριού, εφόσον η Φερεντσβάρος δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή, όμως, προέχει η απόφαση των Ούγγρων.